Jonas Gardell

Plats: Intiman, Stockholm och Sverigeturné 

Datum: 21 sep - 09 dec 2023

Speltid: Ca 80 min, ingen paus

749,00 kr

Jonas Gardell är en folkkär karaktär som gjort stort intryck i såväl den akademiska världen som den dramatiska. 1979 gjorde han debut som författare och har sedan dess gjort både musik, film, en massa shower som han både medverkat i och gått solo. Så var fallet i hans senaste hitshow "Queen of f*cking everything" där han turnérade i Sverige med stopp i tiotals städer. Nu är han tillbaka med sin senaste show som kommer genomföras på Intiman i Stockholm såväl som på ett fåtal till städer i omnejd. Passa på att säkra biljetterna redan idag!

Biljettyper:

Bästa tillgängliga sittplats! - Innebär sittplatser på bästa tillgängliga platser på arenan. Detta kan innebära främre, mitten eller bakre arena. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Jonas Gardell
Nyheter