Våroffer

Plats: Operan, Stockholm

Datum: 25 okt - 19 nov

Längd: Speltid 2 timmar 30 minuter inkl. paus.

449,00 kr
I lager

Är du redo att uppleva en musikalisk revolution? Igor Stravinskij påverkade en hel värld när han under 1900-talet visade upp sina mångsidiga, rytmiska och normbrytande verk. Stravinskijs skapandeprocess utvecklade musiken som konstform och än i dag influeras otaliga kompositörer och koreografer av hans unika öga för toner och rörelse. Kungliga Operan bjuder in till en kväll där mästerkoreograferna Preljocaj, Balanchine och Béjart tillsammans med Kungliga Baletten visar tre tolkningar av Stravinskijs verk.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.