Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.

Läs mer här

Var är Olle ?

Plats: Kulturhuset Lilla scenen, Stockholm 

Datum: 27 Sep - 22 Okt 2022

Åldersgräns: Ingen 

449,00 kr

Om föreställningen:

Ett mystiskt försvinnande av den 18- årige pojken Olle Högblom sker i Sundsvall. Efter flera försök att hitta pojken så kommer flera år senare en journalist bli egagerad i detta mystiska fall. Olles pappa som har lovat och hängivit sitt liv till att hitta det som hänt sin son står till slut själv i sökandet. Hand i hand försöker pappan och journalisten att gräva efter det som hänt. Detta är en berättelse om besatthet och upprättelse. En far som försöker göra allt för att finna sanningen, och ett lugn, men mest av allt försöker han hitta upprättelse för sin son.

Billjettyp: 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Var är Olle ?
Nyheter
 1. Andreas Lundstedt
  Andreas Lundstedt
  599,00 kr
 2. Svempas Nappar 3-6 år
  Svempas Nappar 3-6 år
  230,00 kr
 3. Time to Rock Festival
  Time to Rock Festival
  1 099,00 kr
 4. Skellefteå Summertime
  Skellefteå Summertime
  649,00 kr
 5. Adressat Okänd
  Adressat Okänd
  449,00 kr
 6. Bruce Springsteen
  Bruce Springsteen
  1 199,00 kr
 7. Jakten
  Jakten
  599,00 kr
 8. Osamsas 4-8 år
  Osamsas 4-8 år
  230,00 kr
 9. Mandomsprovet
  Mandomsprovet
  549,00 kr