Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.

Läs mer här

Törnrosa

Plats: Åbergs Trädgård, Ystad

Datum: 10 jul - 03 aug 2022

Åldersgräns: Från 1 år 

499,00 kr

Om föreställningen:

Följ med på sommarens mest magiska äventyr. En historia om en förlorad flicka i ett kungarike som ligger i spillror och jakten på hon som kan bringa tillbaka ljuset till det rike som mörkret fallit över. I denna helt enastående familjemusikal får både stora och små uppleva humor, värme, kärlek och livets stora gåtor.

Ni kommer att få utforska frågor och lärdomar som rör utanförskap, kulturkrockar lojalitet och vikten i att göra det som är rätt. Inte ett öga torrt inte en sur min kommer att synas i publiken efter denna upplevelse.   

Billjettyp: 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Törnrosa
Nyheter
 1. Andreas Lundstedt
  Andreas Lundstedt
  599,00 kr
 2. Svempas Nappar 3-6 år
  Svempas Nappar 3-6 år
  230,00 kr
 3. Time to Rock Festival
  Time to Rock Festival
  1 099,00 kr
 4. Skellefteå Summertime
  Skellefteå Summertime
  649,00 kr
 5. Adressat Okänd
  Adressat Okänd
  449,00 kr
 6. Bruce Springsteen
  Bruce Springsteen
  1 199,00 kr
 7. Jakten
  Jakten
  599,00 kr
 8. Osamsas 4-8 år
  Osamsas 4-8 år
  230,00 kr
 9. Mandomsprovet
  Mandomsprovet
  549,00 kr