The Hives, Mando Diao & The Sounds

Plats: Dalhalla, Rättvik

Datum: 30-31 aug 2019

899,00 kr
I lager

Tre band samlade på ett och samma ställe! I sommar kommer de internationella The Hives, tillsammans med Mando Diao & The Sounds att spela på Dalhalla i Rättvik. Detta vill man bara inte missa! The Hives är killarna som gjort världssuccé med låtar som bland annat "Walk idiot walk" Mando Diao är bland de största rockbandet som Sverige haft och har 8 hyllade album bakom sig. The Sounds är bandet med bland annat låten " living in America". Dessa tre band som alla har de där extra på scen, kommer göra Dalhalla oförglömligt!

BIljettyper:

Sektion Grön: Bakre sittplatser

Sektion Orange: Sidoplatser vid mitten arena

Sektion Gul: främre sittplatser i mitten

Främre ståplatser: Dessa ståplatser är placerade längst fram på arenan

Bakre ståplatser: Dessa platser är placerade längst bak på arenan

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta innefattar sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 30 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.