Teaterkungen

Plats: Kajskjul 8, Göteborg 

Datum:19 jan - 23 mar 2024

Åldersgräns: 18 +

1 849,00 kr

Om föreställningen: 

Kom och få en inblick i hur det var på Gustav III:s 1700-tal. Här är krigen och de extravaganta festerna en liten bit i ett stort pussel. Det kommer att finnas konspirationer, svek och ett gåtfullt mord. Avnjut denna fantastiska föreställning tillsammans med en 3-rätters middag under föreställningens gång. 

Biljettyper:

Show inkl. 3-rättersmeny (kött) - Middagen pågår under showens gång och detta alternativ innehåller rätter med olika köttslag 

Show inkl. 3-rättersmeny (vegetariskt) - Middagen pågår under showens gång och detta alternativ innehåller rätter där det ej ingår någon nötkreatur. 

 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Teaterkungen
Nyheter