Takida

Plats: Sverigeturné

Datum: Våren 2024

Åldersgräns: 13+

849,00 kr

Ett av Sveriges största rockband, Takida åker ut på sin Boxroom Tour och gör nu 21 spelningar Sverige runt med start i Stockholm 15 februari!

 

Biljettyp:

Främre arena - Innebär platser på den främre delen av arenan, detta innebär platser på ex Främre/Mitten parkett

Mitten arena - Innebär platser på den mittersta delen av arenan, detta kan innebära mitten/Bakre parkett, alternativt Främre/Mitten balkong

Bakre arena - Innebär platser på den bakre delen av arenan, detta kan innebära platser på bakre parkett, alternativt bakre/mitten balkong. 

 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd: är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Takida
Nyheter