Sverige - Norge

Plats: Friends Arena, Stockholm

Datum: 8 sep 2019

349,00 kr
I lager

Sveriges herrar spelar i höst den spännande returmatchen mot Norge för en plats i nästa års EM-mästerskap! Den spännande duellen mellan Janne Andersson och Lasse Lagerbäck avgjörs och detta vill man inte missa! Boka dina biljetter snabbt och enkelt här.

Av säkerhetsskäl får följande inte tas med in till Friends Arena:
Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm(höjd, bredd, djup), pinnar/hårda föremål, paraplyer, flaskor, mat och dryck, selfie-pinne, systemkamera får inte tas med in på Friends Arena.

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.