Svansjön -Nationalbaletten från Kiev

Plats:  Sverigeturné 2023 

Datum: Se datum och stad nedan

Varaktighet: 2:20 h inkl. paus

999,00 kr

Om föreställningen:

Vintern 2023 kommer en av tidernas mest kända balettklassiker Svansjön att gå på Sverigeturné. Med de olika tidslösa och klassiska elementen som balletten består av, lämnar den publiken lika förtrollad verje gång. Balletten utgör en förtrollande berättelse som knyts samman med den häpnadskväckande dansen och den odödliga musiken derigerad av Tjajkovskij. Hänge dig till en kväll där musiken och dansen får tala sitt språk till ditt inre, och låt känslorna ha sin gång i takt till den fantastiska upplevelsen.

Biljettyp:

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Svansjön -Nationalbaletten från Kiev
Nyheter
 1. Johan Glans
  Johan Glans
  949,00 kr
 2. Rhapsody in Rock 2023
  Rhapsody in Rock 2023
  999,00 kr
 3. Trollkarlen från Oz
  Trollkarlen från Oz
  499,00 kr
 4. SG Lewis
  SG Lewis
  499,00 kr
 5. Molly Hammar
  Molly Hammar
  749,00 kr
 6. Father John Misty
  Father John Misty
  849,00 kr
 7. Keshi - Hell & Back Tour
  Keshi - Hell & Back Tour
  699,00 kr
 8. Larkin Poe
  Larkin Poe
  599,00 kr
 9. Julkonserten Änglaljus
  Julkonserten Änglaljus
  549,00 kr