Sommarkväll Med...

Plats: Skansen Sollidenscenen, Stockholm

Datum: 30 maj & 17 juni 

999,00 kr

På en av Stockholms vackraste platser kommer det i sommar bjudas på två konserter, en med indierockikonerna The National och en med historiska The Beach Boys. Båda konserterna kommer garanterat bli något av det bästa sommaren har att erbjuda i Stockholm.

Biljettyper:

Ståplats: Entrébiljett till ståplats

Onumrerad sittplats: Entrébiljett till onumrerade sittplatser

VIP: Entrébiljett samt egen entré till ett upphöjt konsertområde närmast scenen, och en exklusiv inhägnad yta med toaletter och bar.

Grillbuffépaket: Ståplatsbiljett och grillbuffé med somriga inslag för alla smaker, inklusive gröna alternativ. Kaffe ingår. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Sommarkväll Med...
Nyheter
 1. Nabucco
  Nabucco
  499,00 kr
 2. Julglitter och Operakaos
  Julglitter och Operakaos
  449,00 kr
 3. FALSTAFF
  FALSTAFF
  599,00 kr
 4. Freakshow Live
  Freakshow Live
  450,00 kr
 5. Humorkalaset 2021
  Humorkalaset 2021
  699,00 kr
 6. Sabaton
  Sabaton
  899,00 kr