Shirley Valentine - Maria Lundqvist

Plats: Sverigeturné 2022

Datum: Se datum nedan

Åldergräns: Ingen

849,00 kr

Om föreställningen: 

Detta är en hjärtskärande komedi om att våga utmana sina rädslor. Att våga ta nästa kliv och kolla vad som finns runt hörenet. Vi möter Sherly, hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och står ensam i sitt kök som vanligt. Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig. Men så händer det oväntade, hennes väninna bjuder med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö. Skall hon våga ta chansen? Skall hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv?

Billjettyp: 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Shirley Valentine - Maria Lundqvist
Nyheter