Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.

Läs mer här

Seven methods of killing Kylie Jenner

Plats: Kulturhuset lilla scenen, Stockholm 

Datum: Se datum nedan

Varaktighet: 1:30 h

449,00 kr

Om föreställningen:

Familjen Kardashian är ett naman som finns på allas läppar. Men när den yngsta systern i Kardashian- klanen utses av Forbs till den yngsta egenskapade biljonären så får den helt vanliga Cleo till slut nog. Hon tar fram till sin telefon och börjar tweeta från sitt anonyma konto @INCOGNEGRO en lista på metoder att mörda Kylie Jenner. Allt sker med humor och med gimten i ögat, hennes tweets är roliga, skarpa och uppläxande kring social orättvisa, rasism, och kapitalism.

Denna föreställning gestaltar olika stereotyper av svart femininitet, colorism, vit kapitalistisk exploatering och politisk aktivism i sociala medier.

Billjettyp: 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Seven methods of killing Kylie Jenner
Nyheter
 1. Anvil - Impact Tour
  Anvil - Impact Tour
  549,00 kr
 2. RIOPY
  RIOPY
  449,00 kr
 3. Tove Styrke
  Tove Styrke
  349,00 kr
 4. Sting
  Sting
  999,00 kr
 5. Villa Belparc
  Villa Belparc
  699,00 kr
 6. Dance With The Dead
  Dance With The Dead
  449,00 kr
 7. Wilmer X
  Wilmer X
  699,00 kr