Robert Gustafsson (Rolandz på Rondo)

Plats: Rondo, Göteborg

Datum: Premiär 27 september 2018

 

599,00 kr
I lager

Detta evenemang kräver att arrangören har tillgång till dina uppgifter. I och med att bokningen slutförs så godkänner du att dina uppgifter, namn, adress och telefonnummer, förmedlas till arrangören för att bevilja dig inträde.

Robert Gustafsson gästar Rondo hösten 2018. Vår främsta komiker kommer till Göteborg och Rondo med showen Rolandz på Rondo.

Boka biljetter till årets roligaste krogshow redan idag!

Biljettdetaljer:

Premium fredag- och lördagkväll:

Med premiumbiljett kommer du till Rondo lite tidigare än övriga gäster och startar kvällen med ett glas mousserande vin och småplock. Därefter äter du en trerättersmiddag med dryckespaket på de bästa platserna. Garderob ingår.

Premium torsdagkväll och lördagsmatiné:

Med premiumbiljett kommer du till Rondo lite tidigare än övriga gäster och startar kvällen med ett glas mousserande vin och småplock. Därefter äter du en tvårättersmiddag på de bästa platserna. Garderob ingår.

Matplats inkl trerättersmeny

Garderob ingår. Placering sker efter bokningsnummer.

Matplats inkl. tvårättersmeny

Garderob ingår. Placering sker efter bokningsnummer.

Barplats nedre våning
inkl. korvbricka

På plats vid bord på barstol. Garderob ingår. Placering sker efter bokningsnummer.

Enbart showbiljett

Kom direkt till Rondo och se showen från någon av våra showbiljettsektioner.

  • Parkett: Numrerad sittplats på bottenvåningen framför scen. Under andra halvan av showen plockas stolarna undan och ytan omvandlas till dansbana, då man som gäst istället står upp (och dansar om man vill) framför scenen eller  Numrerad sittplats på bottenvåningen på någon av våra sidosektioner. Kontakta oss om ni har önskemål om sektion.

  • Balkong numrerad: Numrerad sittplats på balkong.

  • Balkong onumrerat: Onumrerade platser på balkongen.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta innefattar sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 30 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.