Puss & Kram med Nyblom / Betnér

Plats: Sverigeturné 2023

Datum: (Se datum nedan )

Åldersgräns: 18+ år 

499,00 kr

Om föreställningen:

Efter att precis har avslutat sin turné går nu Henrik Nyblom och Magnus Betnér ut på ett gemensamt humoristiskt spektakel. Denna tokiga kombo kommer att resa runt på Sverigeturné så att precis alla får en chans att skratta sig redlös. 

I denna komedishow kan allting hända och lika delar galenskap som knivstark satir utlovas under kvällen. Med dessa två vet man aldrig vad som lurara runt hörnet och ingen sitter säkert! 

Billjettyp: 

Entrebiljett: Innebär onumerade sitt/stå platser över hela arenan.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Puss & Kram med Nyblom / Betnér
Nyheter