Plura

Plats: Kajskjul 8, Göteborg

Datum: 18 apr 18.00

Åldersgräns: 18+

849,00 kr

Plura kommer till Kajskjul 8 och Göteborg och spelar en kväll. Han kommer spela sina mest kända klassiker, som du får njuta till i Kajskjuls härliga miljö.

Missa inte en chans att se denna legendar på scen tillsammans med sonen Axel Jonsson som spelar i Pluras nuvarande band.

Biljettyp:

Sittplats: Innebär endast inträdesbiljett samt sittplats till showen, ingen mat ingår.

Konsert & Delikatessbricka: Innebär sittplats till showen och en meny som består av: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för en till två gäster.

Konsert inkl. 2-rättersmeny: Innebär sittplats till showen samt en meny som består av: 

FÖRRÄTT

KLASSISK NÄSSELSOPPA

En vårlig nässelsoppa serveras med en ugnsbakad prästostomelett.


VARMRÄTT

UGNSBAKAD KALVYTTERFILÉ MED ROSTADE ROTFRUKTER

Filén rullas i persilja och gräslök innan den ugnsbakas. Serveras med rostade rotfrukter, ugnsbakad purjolök och en sås med smak av ramslök och brynt smör.

Kvällens vegetariska varmrätt är en örtrostad portabellosvamp. Serveras med rostade rotfrukter, ugnsbakad purjolök och en sås med smak av ramslök och brynt smör.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Plura
Nyheter