Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.

Läs mer här

Pippi på de 7 haven

Plats: Teatergläntan, Falkenberg

Datum:  26 juni - 16 aug

499,00 kr

Om förställningen: 

Pippi Långstrump på de 7 haven i from av teater till barn! En dag får Pippi flaskpost ända från Söderhavet som innehåller ett meddelande från Pippis pappa om att han har fångats av sjörörvare och är i behov av sin dotters hjälp. Tillsamans beger sig Pippi och hennes vänner Tommy och Annika på ett äventyr mot Söderhavet för att rädda pappa kapten Långstrump.

Biljettyp: 

Bästa tillgänglig: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstilfälle. Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören

Skriv din egen recension
Du recenserar:Pippi på de 7 haven
Nyheter
 1. Anvil - Impact Tour
  Anvil - Impact Tour
  549,00 kr
 2. RIOPY
  RIOPY
  449,00 kr
 3. Tove Styrke
  Tove Styrke
  349,00 kr
 4. Sting
  Sting
  999,00 kr
 5. Villa Belparc
  Villa Belparc
  699,00 kr
 6. Dance With The Dead
  Dance With The Dead
  449,00 kr
 7. Wilmer X
  Wilmer X
  699,00 kr