Moulin Rouge - The Musical

Plats: Chinateatern, Stockholm

Datum: Hösten 2023

Ålsersgräns: 13 +

549,00 kr

Om föreställningen:

Följ med på en kväll där en helt vanlig teater förvandlas till den mytomspunna nattklubben Moulin Rouge. Låt dig dras med på en resa full av Romantik, dans och musik och bli en del av 1890-talets dekadenta Paris. En kärlekshistoria som överträffar alla dess hinder i en värld där kärlek går att köpas för pengar. 

Biljettyper

Parkett: Innebär sittplatser på den främre delen av arenan. Främre parkett/mitten parkett.

Balkong rad 1-4: 

Balkong rad 5-11: 

Balkong rad 12-15: 

Begränsad sikt/benutrymme: Innebär platser med begränsat benutrymme, begränsad sikt där det kan finnas något litet som skymmer såsom ett räcke eller liknande. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Moulin Rouge - The Musical
Nyheter