Mia Törnblom

Inspiration om självledarskap & medkänsla

549,00 kr
I lager

Mia Törnblom gör en föreläsning om starkt självledarskap, medkänsla och tillit. Hon gör detta på ett pedagogiskt sätt och med ett flertal konkreta metoder som får dig att stärka din mentala styrka. Föreställningen har också en humoristisk grund såklart! Säkra dina biljetter till Mia Törnblom i en stad nära dig för en givande och rolig föreläsning!

Biljettyp:

Platserna är numrerade eller onumrerade. Vid numrerade platser så placeras ni efter tillgänglighet på de bästa tillgängliga platserna.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.