Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.

Läs mer här

Mänskligheten - Fredrik Lindström

Plats: Lorensbergsteatern GBG, Scalateatern STHLM

Datum: sep-okt 2022

 

749,00 kr

Efter en lång Sverigeturné som pågått sedan 2019 med ett uppehåll under pandemin så avslutar Fredrik Lindström nu sin föreställning "Mänskligheten" i Göteborg och Stockholm hösten 2022.

Obs: Till föreställningar på Lorensbergsteatern så delas ditt namn, telefonnummer och mailadress till teatern för att snabbt kunna få ut viktig information till dig och för att garantera inträde.

Bästa tillgängliga plats: Innebär platser jämte varandra så länge ni inte är ett större sällskap. I sådana fall kan ni delas upp i grupper.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Mänskligheten - Fredrik Lindström
Nyheter
 1. Anvil - Impact Tour
  Anvil - Impact Tour
  549,00 kr
 2. RIOPY
  RIOPY
  449,00 kr
 3. Tove Styrke
  Tove Styrke
  349,00 kr
 4. Sting
  Sting
  999,00 kr
 5. Villa Belparc
  Villa Belparc
  699,00 kr
 6. Dance With The Dead
  Dance With The Dead
  449,00 kr
 7. Wilmer X
  Wilmer X
  699,00 kr