Mamma Ljuger

Plats: Sverigeturné 2022/ 2023 

Datum: 27 aug  - 01 feb 

549,00 kr

Om föreställningen:

Du vet när man var liten och funderade över om allt mamma sa egentligen var sant. Får man verkligen mask i maken av att äta snö? Eller är det verkligen sant att man får kramp i magen av att bada direkt efter maten. Växer det verkligen en vattenmelon i magen om man sväljer vattenmelon kärnor. Var kommer mammas visa kunskap ifrån ? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning i det hela. Det finns bara ett sätt att få reda på det; Hälsa på hemma hos Jan och Mattias när de bjuder hem dig till föreställningen Mamma Ljuger.

Biljettyp:

Främre parkett: Innebär sittplatser på den främre delen av arenan. Främre parkett/mitten parkett.

Bakre Pakrett: Innbär sittplatser på den bakre delen av arenan, bakre parkett eller bakre balkong.

Balkong: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstilfäll på balkong. Kan vara främre eller bakre balkong. 

Bästa tillgängliga (se stad ovan): Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstilfälle. Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Mamma Ljuger
Nyheter
 1. Hits of the 60´s
  Hits of the 60´s
  649,00 kr
 2. ALOK
  ALOK
  549,00 kr
 3. Sissels Jul 2022
  Sissels Jul 2022
  749,00 kr
 4. HAIR - Musikalen
  HAIR - Musikalen
  649,00 kr
 5. Dansband Deluxe
  Dansband Deluxe
  849,00 kr
 6. Newkid
  Newkid
  849,00 kr
 7. In Flames
  In Flames
  799,00 kr
 8. The Roy Orbinson Story
  The Roy Orbinson Story
  799,00 kr
 9. Be Bop A Luba
  Be Bop A Luba
  799,00 kr
 10. Mwuana
  Mwuana
  499,00 kr