Malmberg - Full av Livh

Plats: Kajskjul 8, Göteborg

Datum: Hösten 2021

OBS - 18årsgräns

949,00 kr

Produktionen arrangeras av Kajskjul 8.

Arrangören behöver viss personlig information av dig för att säkerställa inträde. I och med att du bokar via oss godkänner du att detta förmedlas till arrangör; Namn, telefonnummer & mailadress.

Fyndiga sånger förenas med tankar om manligt och kvinnligt, aktuella händelser och tillbakablickar. Allt detta med Claes Malmberg och Stefan Livh i spetsen!

MENY

FÖRRÄTT

- KRÄMIG SKOGSCHAMPINJONSOPPA En krämig soppa på smörstekta skogschampinjoner och knaperstekt fläsk toppat med färska örter. Serveras med ett härligt nybakat bröd och vispat smör. Kvällens vegetariska förrätt är en krämig skogschampinjonsoppa med smörstekta skogschampinjoner och halloumi toppat med färska örter. Serveras med ett härligt nybakat bröd och vispat smör.

- VARMRÄTT HELSTEKT RYGGBIFF Ryggbiffen serveras med en ljuvlig palsternack- och morotskaka. Till detta serveras en portersås med rostade fikon och rödbetor. Kvällens vegetariska varmrätt är en King oyster ”steak” rätten är gjord på King oyster svamp som steks och marineras i en smakfull marinad. Till detta serveras en portersås med rostade fikon och rödbetor. DESSERT Brandypäron på en digestivekex-botten som täcks med en underbar chokladganache.

- DELIKATESSBRICKA Som showgäst kan du köpa biljett som inkluderar vår noga utvalda delikatessbricka. Förbokar du blir det lite billigare och den står klar när du kommer. Du kan köpa en delikatessbricka på plats, men vi har då ett begränsat antal. Delikatessbrickan innehåller: Tre sorters kallskuret, tre sorters ostar och inlagda grönsaker. Serveras med två sorters bröd och marmelad. Ett perfekt tilltugg för en till två gäster.

 

 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Malmberg - Full av Livh
Nyheter
 1. Karsten Torebjer
  Karsten Torebjer
  449,00 kr
 2. Newkid
  Newkid
  599,00 kr
 3. Carl Stanley - Akta Huet
  Carl Stanley - Akta Huet
  499,00 kr
 4. Magnus Uggla
  Magnus Uggla
  949,00 kr
 5. Albin Lee Meldau
  Albin Lee Meldau
  549,00 kr
 6. Club After Dark
  Club After Dark
  1 849,00 kr
 7. William Spetz
  William Spetz
  649,00 kr
 8. The Chainsmokers
  The Chainsmokers
  899,00 kr