Magnus Carlsson - Änglarnas Tid

Sverigeturné, välj stad och datum nedan

549,00 kr
I lager

Magnus Carlssons succé till turnè Från Barbados till Gamla Stan tar slut i höst, den 2 november. Detta hindrar inte Magnus från att fortsätt att uppträda! Från och med den 22 november, start i Luleå, så kommer Magnus jobba sig ner genom Sveriges städer och uppträda i landets vackra kyrkor, hela vägen till malmö, med julshowen "Änglarnas Tid". En perfekt föreställning kring jul. Missa inte chansen, boka dina biljetter idag till en stad nära dig!

Biljettyp:

Onumrerade platser

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.