Från och med 1 december 2021 måste alla över 18 år kunna visa upp ett vaccinationsbevis vid entrén till alla evenemang med fler än 100 personer.
Läs mer här

Jordan Peterson

Plats: Scandinavium, Göteborg

Datum: 8 juni 2022

Åldersgräns: 13+

699,00 kr

Om föreställningen

Den kanadensiska kliniske psykologen och kände proffessron Jordan Peterson återvänder till Sverige denna sommaren  till Stockholm och Göteborg för att föreläsa om hans nya succébok Beyond Order: 12 More Rules for Life. I denna föreläsning kommer han att prata om de olika strategier han besrkiver i sin bok för att kunna övervinna de kulturella, vetenkapliga och psykologiska krafter som gör att vi tenderar mot grymhet. Och istället för att tendera till dessa kunna hitta och lita på vår instikgt för att hitta mening och syfte, även vid ett tillstånd dät vi känner oss maktlösa. 

Biljettyp:

Nedre läktare

Övre läktare

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Jordan Peterson
Nyheter
 1. Tony Hawk
  Tony Hawk
  599,00 kr
 2. Melissa Horn
  Melissa Horn
  899,00 kr
 3. Marika Carlsson
  Marika Carlsson
  549,00 kr
 4. Per Gessle - Unplugged
  Per Gessle - Unplugged
  999,00 kr
 5. In Memoriam
  In Memoriam
  399,00 kr
 6. Klungan - Toppa jaget
  Klungan - Toppa jaget
  599,00 kr
 7. Messiah Hallberg
  Messiah Hallberg
  649,00 kr
 8. Weeping Willows
  Weeping Willows
  799,00 kr
 9. Mamma Mu
  Mamma Mu
  349,00 kr