HUMORKALASET

Plats: Dalhalla, Rättvik

Datum: 17 aug 2019

699,00 kr
I lager

Vad har alla dina favoritkomiker gemensamt? De ska alla till Dalhalla den 17 augusti 2019. Detta är din chans till en helkväll med några av Sveriges bästa komiker.

Komikerna är: Johan Glans, Hasse Brontén, Thomas Järvheden, Kristina ’Keyyo’ Petrushina, Özz Nujen, Messiah Hallberg, Johanna Nordström, Marika Carlsson, Kristoffer Appelquist, Robin Paulsson, Ann Westin, Hampus Hedström, Jesper Rönndahl, Therese Sandin och Martin Lagos.

Boka dina biljetter redan idag!

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.