Flygblad över Berlin

Plats: Kajskjul 8, Göteborg

Datum: 17 jan - 21 mar

Åldersgräns: 18+

1 549,00 kr

Stefan Anderssons Succéföreställning är tillbaka på Kajskjul 8 i Göteborg. ”Flygblad över Berlin” är föreställningen som handlar om människor som följde order och de som följde sitt hjärta.

Meny:

FÖRRÄTT JORDÄRTSKOCKSSOPPA Smaksatt med vitt vin och rostad vitlök. Innan servering toppas soppan med krutonger som är varvade med färska örter.

VARMRÄTT RYGGBIFF MED POTATISKAKA En svensk ryggbiff som steks hel och serverar med björnbärsrostad brysselkål och en potatiskaka som vi smaksätter prästost och rosmarin. Till sist en ljuvlig reducerad björnbärs- och rödvinssås. Kvällens vegetariska varmrätt är en rödbets- och quinoabiff som serveras med samma goda tillbehör som ryggbiffen och en vegetarisk reducerad björnbärs- och rödvinssås.

DESSERT CITRONPANNACOTTA Vi döljer de krossade drömmarna i botten med en passionsfruktscurd och därefter en citronpannacotta. Slutligen toppar vi med chokladjord. Slutet gott allting gott.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av sjukdom för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 14 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Flygblad över Berlin
Nyheter