Flickan med svavelstickorna

Plats: Stadsteatern, Uppsala 

Datum: Vintern 2022/2023

Åldersgräns: Lämplig från 7 +

499,00 kr

Om föreställningen:

Missa inte vinterns stora familjeföreställning. Nu kommer H.C. Andersens Flickan med svavelstickorna att komma till liv på Uppsalas Stadsteater i en musikalisk explosion. 

En mörk och kall vintertnatt tänder en ensam liten flicka tändsticka efter tändsticka för att hålla värmen. Men för varje sticka som lyser upp hennes ansikte så kommer även en ny fantastisk berättelse om de människor som passerar henne. En otroligt fin och känslomässig historia.

 

Biljettyp:

Främre parkett: Innebär sittplatser på den främre delen av salongen. Främre parkett/mitten parkett. Observera att du kan få biljetter över hela denna kategori.

Bakre Parkett: Innbär sittplatser på den bakre delen av arenan, bakre parkett eller bakre balkong.Observera att du kan få biljetter över hela denna kategori.

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Flickan med svavelstickorna
Nyheter
 1. Johan Glans
  Johan Glans
  949,00 kr
 2. Rhapsody in Rock 2023
  Rhapsody in Rock 2023
  999,00 kr
 3. Trollkarlen från Oz
  Trollkarlen från Oz
  499,00 kr
 4. SG Lewis
  SG Lewis
  499,00 kr
 5. Molly Hammar
  Molly Hammar
  749,00 kr
 6. Father John Misty
  Father John Misty
  849,00 kr
 7. Keshi - Hell & Back Tour
  Keshi - Hell & Back Tour
  699,00 kr
 8. Larkin Poe
  Larkin Poe
  599,00 kr
 9. Julkonserten Änglaljus
  Julkonserten Änglaljus
  549,00 kr