Edvin Törnblom

Plats: Sverigeturné 

Datum: Se datum nedan 

Åldersgräns: 13+

749,00 kr

Om föreställningen: 

Missa inte en fantastisk föreställning som reflekterar hur Edvin Törnbloms uppväxt sett ut. Att växa upp som bög och tagit sig igenom livet fram till idag. Det blir dragshow och det blir svar på livets alla mysterier. Det blir schlager och kanske ett och annat skämt också. 

Biljettyp:

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Edvin Törnblom
Nyheter