Club After Dark

Plats: Vasateatern, Stockholm

Datum: Vintern 2022/2023 

OBS! Åldersgräns: 18+, med målsman: 13+

1 849,00 kr

Om föreställningnen:

Club After Dark har sedan nästan ett halvt sekel varit en av Sveriges mest uppskattade show. Efter senaste uppsättningen, This is It! 2017 så är de nu äntligen tillbaka på nyrenoverade Vasateatern, Stockholm. Välkommen att boka dina biljetter.

Biljettyper:

Entré inkl Show & Trerättersmeny: Innebär de bästa tillgängliga platserna som finns vid bokningstillfället inklusive en 3 rättersmiddag (se nedan för MENY). Detta innebär platser över hela arenan/salongen. Bordsplacering sker på plats vid ankomst

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser/ special kost, kontakta oss innan bokningen!

MENY:

Förrätt: Skaldjurscocktail med räkor, kräftstjärtar, krabba & hummermajonnäs

Varmrätt: Kalvytterfilé på en rödvinsspegel med Cafe de Paris smör, bakad tomat och potatisterrin

Dessert: Bananasplit

Vegetariskt alternativ som även passar veganer finns. Kontakta oss efter att bokning har skett om önskemål för vegetarisk/vegansk meny så ordnar vi detta. 

Dryck beställs och betalas på plats.

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Club After Dark
Nyheter