Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.

Läs mer här

Apoteksvaror i Vällingby

Plats: Vällingby, Stockholm 

Datum: 07 okt - 10 dec 2022

Åldersgräns: 15+ 

Varaktighet: 2 h inkl 20 min paus 

399,00 kr

Om föreställningen: 

En kärleksförklaring till suputerna i Solursparken, ungdomarna vid tunnelbanan och mammorna i hästsvans. Här får vi möta de som bott i Vällingby sedan länge , de nytillkomna, de som vill stanna och de som vill bort och unga som gamla. Vi får möta iskna och självupptagna, mitt på torget med rollator, apoteksvaror anteckningsblock, krämpor och längtan. En historia om en flykting från Afghanistan som möter en kultorkrock han inte var förberedd på men finner nya bekantskaper längs vägen. 

Billjettyp: 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Apoteksvaror i Vällingby
Nyheter
 1. Anvil - Impact Tour
  Anvil - Impact Tour
  549,00 kr
 2. RIOPY
  RIOPY
  449,00 kr
 3. Tove Styrke
  Tove Styrke
  349,00 kr
 4. Sting
  Sting
  999,00 kr
 5. Villa Belparc
  Villa Belparc
  699,00 kr
 6. Dance With The Dead
  Dance With The Dead
  449,00 kr
 7. Wilmer X
  Wilmer X
  699,00 kr