Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.

Läs mer här

Anthony Charles Heads - Anden I Glaset

Plats: Sverigeturné 2022 

Datum: 02 sep - 03 dec 

Åldergräns: 15 + 

449,00 kr

Om föreställningen:  

När mörkret faller så lurara magiska ting i luften. Hösten 2022 kommer den helt nya showen Anden i Glaset med Anthony Charles Heads – Sveriges främste Mentalist & Psykologiska illusionist. Se hur ögat spelar dig ett spratt i en show med en blandning av illusion, psykologisk manipulation, vilseledning, beteendekontroll, berättelsekonst och skådespeleri med 1800-talets seans och spiritismen som insperation. Missa inte denna magiska upplevelse som kommer lämna dig helt förbluffad. 

Biljettyp:

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstilfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Anthony Charles Heads - Anden I Glaset
Nyheter
 1. Anvil - Impact Tour
  Anvil - Impact Tour
  549,00 kr
 2. RIOPY
  RIOPY
  449,00 kr
 3. Tove Styrke
  Tove Styrke
  349,00 kr
 4. Sting
  Sting
  999,00 kr
 5. Villa Belparc
  Villa Belparc
  699,00 kr
 6. Dance With The Dead
  Dance With The Dead
  449,00 kr
 7. Wilmer X
  Wilmer X
  699,00 kr