Anis Don Demina - Medges Ej

Plats: Sverigeturné 2023

Datum: Se nedan

Åldersgräns: 13 +

599,00 kr

Om föreställningen:

Nu är det dags för Anis Don Demina att åka ut på en helt ny standupturné. Turnén Medges ej handlar om relationer, pengar, influencers och mer där till. Kan penhar köpa lycka eller hur är det egentligen? Missa inte att boka en biljett til showen och se om du kan få svaret under denna skrattfest! 

Billjettyp: 

Bästa tillgängliga plats: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle, Observera att detta kan innebära platser över hela arenan/Salongen. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Anis Don Demina - Medges Ej
Nyheter