Vissa evenemang kräver fortfarande vaccinpass. Kontrollera om detta gäller för ditt evenemang i god tid.

Läs mer här

Adressat Okänd

Plats: Kulturhuset Klarascenen, Stockholm

Datum: 30 September - 06 November 2022 

Varaktighet: 1.10 h, ingen paus

449,00 kr

Biljettyp: 

Två gamla vänner Max och Martin som tillsammans jobbat med konst i USA under många år kommer sig närmare. När Martin flyttar tillbaka till Tysklad så börjar dessa två brevväxla för att hålla kontakten. Men snart så börjar vänskapen få en ny vändning när Max i USA får nyheter om nazismens utbrednig, han blir orolig för sin judiska syster som bor i just Tyskland. Han förväntar sig inte att han ska få berättelser om framsteg inom karriären, berättelser om nya vänner och nya tankar och idéer från Martin. Man kan minst sagt säga att en stor klyfta skapas mellan de två vännerna för varje brev.

Främre Salong: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle inom denna kategori, Observera att detta kan innebära platser över hela den kategorin. 

Bakre Salong: Innebär att du får de bästa tillgängliga platserna som finns tillgängliga vid ditt bokningstillfälle inom denna kategori. 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Adressat Okänd
Nyheter
 1. Anvil - Impact Tour
  Anvil - Impact Tour
  549,00 kr
 2. RIOPY
  RIOPY
  449,00 kr
 3. Tove Styrke
  Tove Styrke
  349,00 kr
 4. Sting
  Sting
  999,00 kr
 5. Villa Belparc
  Villa Belparc
  699,00 kr
 6. Dance With The Dead
  Dance With The Dead
  449,00 kr
 7. Wilmer X
  Wilmer X
  699,00 kr