A show larger than life

Plats: Rondo, Göteborg

Datum: Gäller 2024

Åldersgräns: 18 +

799,00 kr

Om föreställningen:

Detta är en show som bjuder på ett uppskruvat tempo, där välkända hits från världens mest älskade boybands framförs i en storslagen musikshow som blåser publiken av stolen. Njut av showen med antingen mat längs showens gång eller bara av det extravaganta dansgolvet. 

Biljettyp:

Matplats VIP meny & bubbel - Placering vid VIP-bord närmast scen på bottenvåningen. I biljetten ingår sharingmeny med latinamerikanska influenser i tre serveringar samt bubbel, garderob och efterfest med DJ.

Matplats inkl sharingmeny -  Placering vid bord på bottenvåningen. I biljetten ingår sharingmeny med latinamerikanska influenser i tre serveringar samt garderob och efterfest med DJ.

Främre balkong bubbel & snacks - Platser längst fram på balkong vid bord med bästa sikt över scenen. I biljetten ingår bubbel & snacks samt garderob och efterfest med DJ.

Matplats balkong+ plocktallrik -  Placering vid bord på balkong. Bokas i sällskap om 2 eller 4 personer. I biljetten ingår en härlig plocktallrik, garderob och efterfest med DJ.

Bakre matplats + plocktallrik - Placering vid bord på bottenvåningen. I biljetten ingår en härlig plocktallrik, garderob och efterfest med DJ.

 

Har du önskemål eller frågor om anpassade eller specifika platser, kontakta oss!

Avbokningsskydd är en tilläggstjänst som vi har som en trygghet för våra kunder. Skulle något oförutsägbart hända, som gör att du eller anhörig inte kan gå på evenemanget ni bokat, kan du avboka dina biljetter. Detta gäller endast i fall av akut sjukdom eller skada för dig eller en nära anhörig. Avbokning sker senast 7 dagar före evenemanget äger rum och läkarintyg skall alltid finnas. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi är inte ett förstahandsombud eller arrangör för detta evenemang. Vi både köper och säljer biljetter och rekommenderar att biljetterna, innan beställning, jämförs hos arrangören.

Skriv din egen recension
Du recenserar:A show larger than life
Nyheter